wintersfeer 10 jaar!

Rabobank Dommelstreek: trotse partner van Wintersfeer Geldrop

Als coöperatieve bank toont Rabobank Dommelstreek graag haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Wintersfeer Geldrop heeft een mooie plek in de Geldropse samenleving verworven. In de eerste vier jaar heeft Rabobank Dommelstreek als hoofdsponsor Wintersfeer Geldrop mee op de kaart gezet. Nu staat er al een paar jaar een volwassen evenement dat ieder jaar weer door veel  bezoekers gevonden wordt. Daarom is Rabobank Dommelstreek partner van Wintersfeer Geldrop.

 

Bij de afgelopen edities is gebleken dat het met name voor de jeugd een geweldig evenement is. En dat zien we graag. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarnaast staat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel en ondersteunt Rabobank Dommelstreek graag evenementen die helpen om de lokale economie te stimuleren. Dit alles komt samen in Wintersfeer Geldrop.

Rabobank Dommelstreek kijkt uit naar een sfeervol winters evenement, waar veel mensen van kunnen gaan genieten. Wij wensen u dan ook veel plezier bij de zevende editie van Wintersfeer Geldrop en zien u graag op de schaatsbaan!

 


Rabobank Dommelstreek

Korte Kerkstraat 1 Geldrop-Mierlo
040 280 75 00

Bezoek de website Rabobank >

Wintersfeer Geldrop heeft alleen bestaansrecht door u

U als bezoeker, u als sponsor of u als vrijwilliger. Wintersfeer Geldrop 2017-2018 biedt u 3 weken volop schaatsvertier en moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Om dit doel te bereieken is samenwerking tussen veel partijen noodzakelijk. Dt dit weer gaat gebueren, daar hebben we vertrouwen in. Helpt u ons? Dit kunt u doen op verschillende manieren. Samen sterk!


Facebook

Voor het laatste nieuws, evenementen, video's,
foto's, reacties en je vrienden ga je naar
Facebook Wintersfeer Geldrop - @wintersfeergeldrop

Twitter

Voor wintersfeer-tweets met weetjes, leuke foto's,
aankondigingen, reacties, vragen en antwoorden ga je naar
Twitter Wintersfeer Geldrop - @WGeldrop

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.