wintersfeer 10 jaar!

Middenstandsbelangen; dat is lokaal maatwerk in print en online

Middenstandsbelangen verschijnt elke week op woensdag in Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Sterksel en Nuenen. De oplage is 27.000. Daarnaast zijn we volop online actief.

Middenstandsbelangen wordt al 67 jaar gratis huis-aan-huis verspreid. Elke week een pakketje lokaal nieuws bij u in de bus! De krant kenmerkt zich door een sterke verbondenheid met de inwoners, het lokale verenigingsleven, de lokale politiek en het lokale bedrijfsleven. Door de sterke binding met onze lezers is Middenstandsbelangen ook interessant voor adverteerders, zowel in de krant als op onze website.

Ons weekblad is medio 2018 overgenomen door uitgeverij Das Publishers, dat nog drie andere titels verspreidt: Weekblad voor Deurne, Peelbelang in Asten en ’t Contact in Someren. De totale oplage van de vier weekbladen is 70.000. Ondernemers in Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Sterksel en Nuenen kunnen zo - indien gewenst - tegen een voordelig tarief een groter gebied bereiken.

Middenstandsbelangen brengt het lokale nieuws niet alleen op papier, maar ook digitaal. Zie www.middenstandsbelangen.nl. Ook brengen we het lokale nieuws direct via Facebook en Twitter. Naast een advertentie in de krant kunnen ondernemers tegen een voordelig tarief ook een banner op deze website plaatsen.

Vragen over onze advertentiemogelijkheden? Neem contact op met Martijn van Bree: advertenties@middenstandsbelangen.nl; tel. 0493-473578 of 06-29028196.

Voor nieuwstips: Jolein van der Ven. Via e-mail redactie@middenstandsbelangen.nl. Tel. 0493-352602 of 06-29536173.

Kijk ook wat uitgeverij Das Publishers nog meer in petto heeft: www.daspublishers.nlWintersfeer Geldrop heeft alleen bestaansrecht door u

U als bezoeker, u als sponsor of u als vrijwilliger. Wintersfeer Geldrop 2017-2018 biedt u 3 weken volop schaatsvertier en moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Om dit doel te bereieken is samenwerking tussen veel partijen noodzakelijk. Dt dit weer gaat gebueren, daar hebben we vertrouwen in. Helpt u ons? Dit kunt u doen op verschillende manieren. Samen sterk!


Facebook

Twitter

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.